Woonhuizen

Voorlopig zijn we druk met woonprojecten in Oosterwold. Als je zelf al een initiatief gestart bent in Oosterwold is het mogelijk om aan te sluiten bij onze projecten. Het is eventueel ook mogelijk om een aantal initiatieven in Oosterwold te bundelen tot een nieuw project. We zijn hiervoor wel op zoek naar mensen die zich aangesproken voelen door de filosofie van het dorpje dat we nu aan het bouwen zijn in Oosterwold: Bolderburen.
Let op: de prijzen op deze site zijn van december 2017 en zullen in volgende projecten hoger uitvallen.

Kvist Scandinavian Homes biedt een aantal verschillende typen woonhuizen, allemaal gemaakt van ecologische bouwmaterialen. De huizen hebben een heel laag energieverbruik.

Per type woonhuis zijn een aantal afmetingen uitgewerkt. Mocht de maat waar je naar op zoek bent er niet tussen zitten; vaak is het mogelijk om samen met onze architect het huis aan te passen aan de gewenste maat. De huizen zijn ook als bouwpakket verkrijgbaar.

Het is erg druk op het moment, we kunnen alleen projecten aannemen waarbij we, naast het leveren van het bouwpakket, maar een beperkt deel van de bouw doen (opstarten).

Villa

120 m2, 150 m2 en 180 m2